Spierpijn? Ga dit tegen!

Je kent het wel, het gevoel van spierpijn. Voor sommige een gevoel van voldoening, voor andere een verschrikking. Soms is de spierpijn zelfs zo heftig dat je jezelf amper voort kunt bewegen. Dit is natuurlijk erg vervelend als je gewoon de dagelijkse bezigheden moet doen.

Hoe kun je dit nou tegen gaan? Ja, natuurlijk door niet te sporten, maar dit is niet de juiste oplossing. Er zijn genoeg middelen op de markt die het gevoel van spierpijn voor 90% weg kunnen nemen. Hieronder een aantal van die producten.

Ice Power
Deze spiergel is een nieuwe soort die enkele jaren geleden op de markt gebracht is. Normaal gesproken werkten de meeste spiergels verhittend, Ice Power, de naam zegt het al, werkt verkoelend. Door dit uit te smeren over de huid zal je huid direct verkoelt worden. De gel zal door de huid naar de spieren trekken die ook verkoelt worden. Door de verkoeling zal de bloedsomloop gestimuleerd worden waardoor er sneller en meer zuurstof door de spieren loopt na een slopende training. Hierdoor is het herstelproces een stuk korter en zal je vele malen minder spierpijn ervaren.

Perskindol
Waar Ice Power verkoelend werkt, werkt Perskindol verhittend. Zodra je dit op de huid en spieren uitsmeert zul je na verloop van tijd een “branderig” gevoel ervaren. Deze gel zorgt ervoor dat de spieren verwarmt worden waardoor de spieren een stuk soepeler zullen worden. Doordat ze soepeler worden zul je je gemakkelijker kunnen bewegen en minder last ervaren.

Tags: spierpijn

Vorig bericht
De topinkomens in de ouderenzorg zijn in 2013 flink gestegen
Volgend bericht
Hooikoorts beinvloedt de rijvaardigheid

Ook interessant

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.