Philips AED’s veel verkocht

Techniek

Op steeds meer publieke plaatsen zien we ze verschijnen, de Automatische Externe Defibrillator (AED). Denk bijvoorbeeld aan voetbalclubs, maar ook steeds meer bibliotheken of uitgaansgelegenheden hebben er een.

Wellicht heeft uw werkgever er zelfs een. Een AED is een draagbaar apparaat waarmee mensen geholpen kunnen worden op het moment dat zij een hartstilstand krijgen. De Philips HeartStart HS1AEDis al jaren één van de meest verkochte AED’s wereldwijd. Waarom worden de AED’s van Philips zo veel verkocht?

Hoge betrouwbaarheid

De kwaliteit van Philips staat al een aantal jaren buiten kijf en ook in de gezondheidszorg is Philips bijzonder actief. De AED Philips heeft een zeer hoge betrouwbaarheid en wat het apparaat onderscheid is de gebruiksvriendelijkheid en bijbehorend gemak – factoren die essentieel zijn voor een AED. Het aanzetten van de AED kan door enkel te trekken aan de hendel waarna de te gebruiken electrode direct zichtbaar wordt. Dit concept is uniek voor AED’s.

Zelftesting

Wat de betrouwbaarheid van het apparaat verhoogt, is het feit dat de AED elke dag zich zelf test. Deze test kijkt of er storingen of problemen zijn en, mocht dit het geval zijn, geeft het apparaat dit op verschillende manieren aan. Bovendien kan er na gebruik van de AED door de medische hulpverlening een verslag van het apparaat opgevraagd worden. De hulpverlening weet dan direct wat het moet weten. Dit is prettiger dan dat een omstander, mogelijk in shock, het uit moet leggen.

De AED Philips iets voor u?

Er komen diverse aspecten kijken bij het kopen van een AED. Denk bijvoorbeeld aan de vochtigheid van een bepaalde locatie, bij een zwembad bijvoorbeeld. Denk ook bijvoorbeeld aan het stress level dat een locatie met zich meebrengt. Het bezoeken van een concert kan bijvoorbeeld soms tot hoge opwinding leiden. We raden u aan om uzelf eerst via internet te oriënteren op een aankoop, of een specialist te raadplegen.

Tags: aed, philips

Vorig bericht
Omgaan met vermoeidheidsklachten
Volgend bericht
Meer bewegen zonder te sporten

Ook interessant

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.