PETITIE tegen afschaffing ORT

PETITIE TEGEN AFSCHAFFING ORT

Teken de petitie

Recente plannen van Michaël van Straalen (ondernemersorganisatie MKB-Nederland) om de onregelmatigheidstoeslag af te schaffen kan op weinig bijval rekenen vanuit groep de onregelmatig-werkende Nederlanders. Om een vuist te maken tegen de plannen, is deze petitie tot het leven geroepen.

Door de petitie in te vullen geef jij aan, dat je tegen de plannen bent om de ORT af te schaffen. De petitie is anoniem, je emailadres zal niet worden gepubliceerd. Op dit moment hebben 56003 mensen de petitie ingevuld. Deel dit met jouw vrienden voor een groter bereik:


Tags: Afschaffing ORT, onregelmatigheidstoeslag, onregelmatigheid, onregelmatige werktijden, afschaffing toeslag, petitie

Deel dit artikel

Gedeelde ervaringen

 • Het Dash Dieet onder de loep

  Het Dash Dieet onder de loep

  Is het dashdieet echt zo’n wondermiddel als beweerd wordt, of valt het allemaal wel mee?

 • Kan iedereen koolhydraatarm eten?

  Kan iedereen koolhydraatarm eten?

  Als je op zoek bent naar manieren om af te vallen, is de kans groot dat je al eens op het koolhydraatarme dieet gestuit bent.

 • Botox niet alleen voor cosmetische behandelingen

  Botox niet alleen voor cosmetische behandelingen

  Bij botox wordt al snel gedacht aan cosmetische behandelingen, maar wist je dat de botox ook heel goed gebruikt kan worden voor medische doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behandelingen tegen migraine, spanningshoofdpijn of tandenknarsen. In dit artikel...

 • Wat zijn veilige erectiepillen?

  Wat zijn veilige erectiepillen?

  Er zijn ontzettend veel soorten erectiepillen verkrijgbaar. Dit zijn generieke merken, maar hier kunnen ook zeker neppe pillen tussen zitten.